Kampanjer och rabatter


Vem vill inte göra ett bra klipp? Då har du kommit rätt! Här på Leksaksbilar.se har vi löpande kampanjer och rabatter och dessa listar vi på den här sidan.

Ibland kommunicerar vi tillfälliga rabattkoder i våra kanaler (nyhetsbrev och sociala medier) med tidsbegränsade rabatter. Även samarbeten med tillfälliga rabattkoder hos profiler (influencers) i sociala medier förekommer. Dock så är vår målsättning att alltid erbjuda våra produkter till konkurrenskraftiga priser oavsett rabattkod eller inte.

Under stora kampanjhögtider som jul, Black Week och Black Friday är det klokt att hålla koll på denna sida för att se våra tillfälliga kampanjer, erbjudanden och rabattkoder.


Just nu har vi inga rabatter eller kampanjvaror men titta gärna in i vår outlet där vi har en hel del prissänkta produkter. Vi sänker priser på produkter som kanske har skadade förpackningar eller där vi har få kvar i lager och vill sälja slut för att lämna plats på lagret för andra produkter. Så i vår outlet kan du göra bra fynd.